Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Porubské ragú

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 131991x
Porubské ragú

Výborné kuracie ragú, ktoré najlepšie vie jedno slniečko z Poruba.

vytlačiť recept Porubské ragú
recept Porubské ragú sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks kuracie stehná vykostené
mletý korenie
1 ks cibula
1 ks paprika (zelená)
4 lyžice olej
1 lyžička škrobová bozkáva
2 lyžičky korenie Gyros
1/2 dl smotana
soľ
5 ks paradajka

Postup prípravy receptu

Cibuľu očistíme a nasekáme najemno. Mäso nakrájame na kúsky. Na rozpálenom oleji orestujeme cibuľu, pridáme mäso, osolíme, okoreníme, pridáme gyros, podlejeme trochu vody a dusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme na rezance nakrájanú papriku. Medzitým si sparíme paradajky, olúpeme ich a nakrájame na kúsky. Keď je takmer mäkká aj paprika, pridáme paradajky a asi 5 min varíme. Potom zahustíme zmes škrobom rozmiešaným v smotane. Prevarte ešte asi 5 minút.

Komentáre k receptu Porubské ragú (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty