Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Polievka z údeného mäsa

  • polievky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 139090x
Polievka z údeného mäsa

Ak sa chystáte uvariť na obed údené mäso, skúste potom vývar z mäsa použiť na jednoduchú, výbornú a výdatnú polievku.

vytlačiť recept Polievka z údeného mäsa
recept Polievka z údeného mäsa sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks ryža vo varných vreckách
500 g údené bravčové mäso
mleté čierne korenie
6 guličiek celý čierne korenie
zelená petržlenová vňať
3 l voda
1/2 balíčku mrazená zeleninová zmes
polievkové korenie MAGGI

Postup prípravy receptu

Údené bravčové mäso varíme 30 minút v tlakovom hrnci spolu s guličkami korenia. Vodu soliam len mierne, údené mäso je slané dosť. Na polievku je možné použiť vývar iz údeného bravčového kolena. Po dobu tepelnej prípravy mäsa si uvaríme 1 varný sáčok ryže. Varíme ju podľa návodu na obale asi 15 minút vo vriacej osolenej vode. Uvarený vývar z údeného mäsa precedíme. Mäso vyberieme, nakrájame na malé kocky a vrátime do vývaru. Pridáme zmrazenú zmes mrkvy, hrášku a kukurice a krátko povaríme. Ochutíme mletým korením, MAGGI korením a prisypeme uvarenú ryžu. Polievku z údeného mäsa premiešame a môžeme podávať. Na tanieri polievku zdobíme nakrájanú zelenú petržlenovou vňaťou. Petržlen môže byť aj sušená.

Komentáre k receptu Polievka z údeného mäsa (1 komentár)

  • a 13.November 2012 09:59

    a

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty