Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Plzenská kapusta s cibuľou a klobáskami

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 125448x
Plzenská kapusta s cibuľou a klobáskami

Rýchly obed alebo večera.

vytlačiť recept Plzenská kapusta s cibuľou a klobáskami
recept Plzenská kapusta s cibuľou a klobáskami
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks modré kapusta
3 ks cibula
4 lyžice sadlo
cukor
4 ks moravská klobása
soľ

podľa chuti:

ocot
Rasco
mleté čierne korenie

Postup prípravy receptu

Kapusta očistíme a nakrájame na tenké rezance. Cibule olúpeme. Dve nasekáme nadrobno, tretí nakrájame na tenké pol kolieska. Klobásy nakrájame na kolieska alebo kocky. Vo vyššej panvici rozohrejeme masť a cibuľu nasekanú nadrobno na nej speníme. Pridáme kapustu, ochutíme soľou, rascou, korením, octom, cukrom a krátko podusíme. Na druhej panvici opečieme klobásy a vmiešame ich do kapusty. Plzeňskej kapustu s klobásky na tanieroch posypeme cibuľou. Podávať môžeme buď s vareným zemiakom alebo len s chlebom.

Komentáre k receptu Plzenská kapusta s cibuľou a klobáskami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty