Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Plnený vyprážaný syr

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 141974x
Plnený vyprážaný syr

Recept pre náročnejších milovníkov vyprážaného syra. Ale naozaj stojí za to.

vytlačiť recept Plnený vyprážaný syr
recept Plnený vyprážaný syr sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 plátky eidam
150 g anglická slanina (plátky)

na obalenie:

6 lyžíc strúhanka
6 lyžíc hladká múka
2 hrste cornflakes
3 ks vajcia

Postup prípravy receptu

Plátky eidamu (1,5 až 2 cm hrubé) rozrežeme. Ak plátok príliš silný, môžeme ho aj prepoliť. Libovější slaninu vložíme vždy medzi rozdelenej plátky, ale zároveň s ňou aj naplnený syr obalíme. Do taniera si pripravíme múku, do druhého rozšľahané vajcia a v treťom premiešame strúhanku a drvené cornflakes. Obalené naplnené syry postupne obaľujeme. Postup vajcia / strúhanka zopakujeme 2x. Takto pripravené syry vložíme na 15 minút do mrazničky. Na panvici rozpálime olej a syry v ňom dozlata usmažíme z oboch strán. Plnený vyprážaný syr podávame s tatarku a hranolky.

Komentáre k receptu Plnený vyprážaný syr (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2014 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt