Plnený kari hermelín
- predjedlá
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 37763x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
cherry paradajka | |
1 ks | hermelín |
náplň: | |
2 ks | tavený syr |
5 plátkov | herkules |
0,15 kocky | maslo |
karí korenie |
Postup prípravy receptu
Hermelín rozrežeme na polovicu a vydlabeme si z oboch polovičiek hermelín do misky. Pridáme tavené syry, maslo, karí a šľaháme do peny. Vydlabaný hermelíny vyložíme herkules alebo iným tvrdým salámou a plníme kari penou. Obe zaplnenej polovičky připlácneme k sebe, zabalíme do alobalu a dáme do chladničky uležať. Najlepšie sú karí hermelíny pripravené tak deň dopredu, ale samozrejme nevadí ani 20 minút. Plnené karí hermelíny servírujeme narezanej na trojuholníčky naležato, aby šlo vidieť krivkou salámy a peny. Nakoniec ozdobíme cherry paradajkami.