Plnený bravčový rezeň
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 149166x
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
olej na vyprážanie | |
4 ks | bravčový rezeň |
náplň: | |
1 strúčik | cesnak |
3 ks | vajcia |
150 g | šunka |
2 lyžice | olivový olej |
podľa chuti: | |
grilovacie korenie | |
mleté čierne korenie | |
vegeta | |
trojobal: | |
hrubá múka | |
1 - 2 ks | vajcia |
strúhanka |
Postup prípravy receptu
Cesnak ošúpeme a prelisujeme. Šunku nakrájame na kocky a osmažíme v panvici na troche oleja. Vmiešame vajcia, okoreníme vegetu, korením a za stáleho miešania necháme vajcia zraziť. Zmes odstavíme, vmiešame do nej cesnak a necháme vychladnúť. Bravčové plátky očistíme, umyjeme a osušíme. Naklepeme ich, okoreníme vegetu, okoreníme a na každý dáme doprostred trochu vaječné zmesi. Zahneme okraje, rezeň stočíme z dlhšej strany do závitku, spíchneme špáradlom a okoreníme. Pripravíme sa trojobal a odrezky postupne obaľujeme v múke, vajci a strúhanke. Hotové rezne smažíme alebo fritujete zo všetkých strán dozlatista. Odkladáme je na obrúsok, aby sme odsal prebytočný tuk. Rezne podávame s kašou alebo šťouchanými zemiaky
Komentáre k receptu Plnený bravčový rezeň (1 komentár)
-
Peter
27.October 2019 07:01
Na fotografii vidieť viac prísad, ale uvádzate len šunku. To znamená, že fotografia je ukradnutá.