Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Plnený bravčový rezeň

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 147317x
Plnený bravčový rezeň

Štyri porcie nevšedného rezňa.

vytlačiť recept Plnený bravčový rezeň
recept Plnený bravčový rezeň sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

olej na vyprážanie
4 ks bravčový rezeň

náplň:

2 lyžice olivový olej
1 strúčik cesnak
3 ks vajcia
150 g šunka

podľa chuti:

vegeta
grilovacie korenie
mleté čierne korenie

trojobal:

strúhanka
hrubá múka
1 - 2 ks vajcia

Postup prípravy receptu

Cesnak ošúpeme a prelisujeme. Šunku nakrájame na kocky a osmažíme v panvici na troche oleja. Vmiešame vajcia, okoreníme vegetu, korením a za stáleho miešania necháme vajcia zraziť. Zmes odstavíme, vmiešame do nej cesnak a necháme vychladnúť. Bravčové plátky očistíme, umyjeme a osušíme. Naklepeme ich, okoreníme vegetu, okoreníme a na každý dáme doprostred trochu vaječné zmesi. Zahneme okraje, rezeň stočíme z dlhšej strany do závitku, spíchneme špáradlom a okoreníme. Pripravíme sa trojobal a odrezky postupne obaľujeme v múke, vajci a strúhanke. Hotové rezne smažíme alebo fritujete zo všetkých strán dozlatista. Odkladáme je na obrúsok, aby sme odsal prebytočný tuk. Rezne podávame s kašou alebo šťouchanými zemiaky

Komentáre k receptu Plnený bravčový rezeň (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt