Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Plnené morčacie rezne

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 66608x
Plnené morčacie rezne

Recept na vyprážané rezne plnené zmesou z lúkach, šunky, hrášku, cibuľa a kuskusu.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Plnené morčacie rezne
recept Plnené morčacie rezne sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 plátky morčacie prsia
soľ

náplň:

1 lyžička sardelová pasta
100 g šunka
120 g Lučina
1 ks malá cibuľa
4 lyžice sterilizovaný hrášok
2 lyžice smotana na varenie
30 g kuskus

podľa potreby:

olej

trojobal:

strúhanka
muka
2 ks vajcia

Postup prípravy receptu

Morčacie prsné rezne umyjeme, osušíme, osolíme a naklepeme. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kocky. Kuskus uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť. Hrášok necháme odkvapkať. Šunku nakrájame na jemné rezance. Pripravíme náplň. Zmiešame lúkach so smotanou, sardelovou pastou, vmiešame šunku, cibuľu a hrášok. Ľahko prisolíme a zahustíme vychladnutým kuskusom. Na každý plátok mäsa rozložíme náplň, preložíme na polovicu a spojíme špáradlom. Naplnené rezne obaľujeme v múke, vajciach a strúhanke. Plnené morčacie rezne smažíme na oleji dozlatista. Plnené morčacie rezne podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Komentáre k receptu Plnené morčacie rezne (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty