Plnené kuracie plátky
- hlavné chody
- polská kuchyňa
- doba prípravy: 90min.
- recept zobrazen: 70175x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 - 2 ks | kyslá uhorka |
1 ks | vajcia |
10 dkg | mäkká údenina |
10 dkg | údená slanina |
4 ks | kurací rezeň |
1 ks | cibula |
na potření: | |
plnotučná horčica | |
podľa chuti: | |
mleté čierne korenie | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Kuracie mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a pomažte horčicou. Uhorky nakrájame, cibuľu najskôr olúpeme a nasekáme na kúsky. Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme a nakrájame na štvrtky. Na mäso položíme kúsok cibule, uhorky, slaniny, 1 / 4 vajcia, kúsok údeniny. Zaviažeme, aby náplň nevypadávala. Dáme do zapekacej misy, na každý kúsok dáme ešte plátok slaniny, máličko podlejeme vodou. Pečieme priklopená v rúre na 200 ° C asi 30 minút. Vhodnou prílohou sú zemiaky v akejkoľvek podobe.