Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Plnené knedle údeným mäsom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 137956x
Plnené knedle údeným mäsom

Sýte a chutné jedlo.

vytlačiť recept Plnené knedle údeným mäsom
recept Plnené knedle údeným mäsom sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks cibuľa (väčšia)
300 g údené mäso
200 g údená slanina
1,5 kg zemiakové cesto na knedle
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy receptu

Údené mäso a slaninu nakrájame na drobné kocky. Cibuľu očistíme a nasekáme najemno. Na panvici vyškvaříme slaninu, prisypeme cibuľu a údené mäso. Zmes zľahka orestujeme, podľa chuti okoreníme a osolíme a necháme vychladnúť. Vychladnutú zmesou plníme zemiakové cesto, ktoré sme si vyváleli na plát a narezali na štvorčeky. Tvoríme knedličky, ktoré v osolenej vode varíme asi 20 minút. Servírujeme najlepšie s kapustou a sypané osmahlou cibuľkou.

Komentáre k receptu Plnené knedle údeným mäsom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty