Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Plnené kapie

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 20620x
Plnené kapie

Obmena tradičných paprík.

vytlačiť recept Plnené kapie
recept Plnené kapie sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

korenie na mleté mäso
6 ks paprika kapie

náplň:

300 g mleté mäso (hovädzie, bravčové)
1 ks vajcia
mleté čierne korenie
1 ks cibula
1 ks rožok
soľ

omáčka:

1 ks cibula
2 - 3 konzerv paradajkový pretlak

podľa potreby:

olej na vyprážanie

Postup prípravy receptu

Kapie dôkladne umyjeme, odrežeme im vršok a očistíme od semienok. Mleté mäso premiešame s rožkom, ktorý sme zvlhčili mliekom, s vajcom, korením, nadrobno nakrájanou cibuľou a soľou. Touto zmesou plníme kapie. Na tuku osmažíme nasekanú cibuľu. Do zapekacej misy pokladáme papriky, na to osmaženej cibuľu, paradajkový pretlak a korenie. Plnené kapie pečieme asi 45 minút. Plnené kapie podávame s cestovinami alebo houskovým knedľou.

Komentáre k receptu Plnené kapie (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty