Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Plnené bravčové vrecká

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 22899x
Plnené bravčové vrecká

Recept na bravčové vrecká plnené hubami a pórom.

Recept na 6 porcií.

vytlačiť recept Plnené bravčové vrecká
recept Plnené bravčové vrecká sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžica hladká múka
4 lyžice maslo
mleté čierne korenie
soľ
120 g anglická slanina
800 g bravčová pečeň
4 lyžice olej

náplň:

100 g šunka
150 g šampiňóny
maslo
1 ks pór

Postup prípravy receptu

Bravčovú pečienku nakrájame na plátky taky, aby sme ich potom mohli naplniť. Plátky osolíme a okoreníme. Pór nakrájame na kolieska, šampiňóny nakrájame na malé kúsky a orestujeme na panvici s maslom. Mäso vyložíme šunkou, naplníme pórom so šampiňónmi a všetko špáradlom uzavrieme. Potom mäso opečieme na panvici zo všetkých strán domäkka. Do výpeku z mäsa dáme múku a všetko zjemníme zvyškom masla. Všetko dôkladne premiešame a prehrejeme 10 minút. Slaninu opečieme a obalíme jej Bravčovú kapsu. Plnené bravčové vrecká servírujeme na tanieri so zemiakmi. Môžeme pridať aj dusenú mrkvu.

Komentáre k receptu Plnené bravčové vrecká (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty