Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Plnené bravčové rezne

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 14239x
Plnené bravčové rezne

Vyprážané bravčové rezne plnené zmesou šunky s taveným syrom a bylinkami.

Recept na 3 porcie.

vytlačiť recept Plnené bravčové rezne
recept Plnené bravčové rezne sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 plátky bravčová stehno

na potření:

sardelová pasta

náplň:

1 lyžička čerstvý petržlen
100 g šunka
50 g tavený smotanový syr

podľa chuti:

mleté čierne korenie
soľ

podľa potreby:

olej

trojobal:

vajcia
hladká múka
strúhaná žemľa

Postup prípravy receptu

Bravčové plátky zo stehna očistíme a tenko rozklepat. Náplň: Šunku veľmi jemne nakrájame na kocky a rozotrieme s taveným syrom a jemne usekanou petržlenom. Plátky mäsa jemne osolíme, okoreníme az jednej strany tenko potrieme sardelovou pastou. Na jednu polovicu potreté strany dáme náplň, ktorú prekryjeme druhou polovicou plátku a všetko pevne spojíme špáradlami. Takto naplnené mäso obalíme v hladkej múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke. Smažíme vo vyššej vrstve oleja z oboch strán dozlatista. Plnené bravčové rezne podávame so zemiakovou kašou alebo varenými zemiakmi a zeleninovými šalátmi.

Komentáre k receptu Plnené bravčové rezne (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty