Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pizza s morskými plodmi a roketou

  • hlavné chody
  • italská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 69234x
Pizza s morskými plodmi a roketou

Pizza, ako ju ešte nepoznáte. Nebojte sa ochutnať - budete prekvapení.

vytlačiť recept Pizza s morskými plodmi a roketou
recept Pizza s morskými plodmi a roketou
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 strúčiky cesnak
12 ks chápadlo chobotnice
16 ks sardely v oleji
2 ks cesto na pizzu
75 g parmezán
24 ks Krevety
75 g strúhaná mozzarella
2 lyžice sušené paradajkové pyré
100 g nasekaná roketa
2 lyžice olivový olej

Postup prípravy receptu

Cesnak prelisujeme, chápadlá chobotnice nakrájame, sardely nakrájame na drobné kúsky. Rúru predhrejeme na 220 ° C a vyložíme ju dvoma archy papiera na pečenie. Krevety umyjeme a osušíme utierkou. Vo veľkej panvici s hrubým dnom rozohrejeme olej, pridáme cesnak, krevety a chobotnicové krúžky. Za stáleho miešania smažíme 3 minúty, až krevety zružovie a chobotnice sprehľadní. Na placku pre prípravu pizze rozotrieme paradajkové pyré, pokryjeme ju morskými plodmi, sardely a zasypeme mozzarellou. Vložíme do rúry a pečieme 10 - 12 minút, kým syr nezezlátne. Upečenú pizzu zasypeme roketovými lístky a podľa chuti aj parmezánom, nastrúhaným pomocou škrabky na zeleninu. Zdroj: Nakladatelství Rebo, edícia Kuchárka pre labužníkov

Komentáre k receptu Pizza s morskými plodmi a roketou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt