Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pivovarský rezeň

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 135850x
Pivovarský rezeň

Rezeň v bramborákovém ceste.

vytlačiť recept Pivovarský rezeň
recept Pivovarský rezeň sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

100 ml pivo
1/2 kg bravčový rezeň
olej na vyprážanie
200 g bramborz
6 lyžíc hladká múka
hladká múka na obalenie
1 ks vajcia

podľa chuti:

soľ
majorana
cesnaková soľ

Postup prípravy receptu

Bravčové rezne naklepeme, okoreníme cesnakovou soľou a obalíme v hladkej múke. Surové zemiaky olúpeme, nastrúhame, okoreníme, zmiešame s múkou, pivom a vajcom. Všetko dôkladne premiešame, v hmote obalíme pripravené mäso a smažíme v horúcom oleji. Pivovarský rezeň podávame so zeleninou.

Komentáre k receptu Pivovarský rezeň (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty