Pivovarský rezeň
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 135850x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
100 ml | pivo |
1/2 kg | bravčový rezeň |
olej na vyprážanie | |
200 g | bramborz |
6 lyžíc | hladká múka |
hladká múka na obalenie | |
1 ks | vajcia |
podľa chuti: | |
soľ | |
majorana | |
cesnaková soľ |
Postup prípravy receptu
Bravčové rezne naklepeme, okoreníme cesnakovou soľou a obalíme v hladkej múke. Surové zemiaky olúpeme, nastrúhame, okoreníme, zmiešame s múkou, pivom a vajcom. Všetko dôkladne premiešame, v hmote obalíme pripravené mäso a smažíme v horúcom oleji. Pivovarský rezeň podávame so zeleninou.