Pikantný závin
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 71038x
Výborný pikantná závin, vhodný ako rýchla večera alebo ľahší obed. Skvele chutí teplý, aj studený! Oregano vás prenesie do slunné Talianska.
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
cesto: | |
400 g | lístkové cesto |
na ozdobu: | |
1 štipka | mletá červená paprika |
1 štipka | Rasco |
na potření: | |
1 ks | vajíčko |
náplň: | |
4 ks | viedenskej párky |
1 konzerva | sterilizované šampiňóny |
250 g | mäkký saláma |
1 hrsť | oregano |
250 g | plátkový eidam |
ostrý kečup |
Postup prípravy receptu
Mäkký saláma nakrájame na tenké prúžky, párky na kolieska a šampiňóny na drobné kúsky. Lístkové cesto rozmrazíme a vyvaľkáme na obdĺžnik. Potrieme ostrým kečupom, obložíme plátkami syra, nakrájaným salámou a párky. Posypeme oreganom a zavinieme. Celý závin potrieme vajíčkom, posypeme červenou paprikou a rascou. Dáme piecť na 25 min pri 200 ° C.