Pikantné zeleninové canneloni
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 75min.
- recept zobrazen: 3525x
Cannelloni plnené pikantnou zmesou z brokolice a karfiolu, zapečené v syrovej omáčke.
Recept na 4 porcie.
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
Postup prípravy receptu
Brokolicu a karfiol očistíme a rozoberieme na ružičky. Cesnak olúpeme a nakrájame na plátky. Chilli papričky rozdrvíme. Z kyslej smotany a strúhaného eidamu vymiešame hustú omáčku ktorú okoreníme mletým čiernym korením. Očistenú brokolicu a karfiol vložíme do vriacej osolenej, povaríme asi 6 minút a zeleninu zlejeme. Na oleji necháme speniť cesnak, pridáme tymián a chilli papričky. Vmiešame brokolicu a karfiol, podlejeme lyžicou vody a zakryté zvoľna rozdusíme na kašu, ktorú necháme vychladnúť. Na dno zapekacej misy vlejeme do výšky pol centrimetru kečup. Okoreníme a poukladáme natrhanými lístky čerstvej bazalky.