Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pikantné sójové rezance

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63795x
Pikantné sójové rezance

Výborná úprava sójového mäsa, ktorá chutí aj odporcom tejto náhradky.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Pikantné sójové rezance
recept Pikantné sójové rezance sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžice sterilizovaná kapie
1 ks pór
1 lyžica cukor
3 lyžice sójová omáčka
350 g paradajkové pyré
1 ks cibula
1 balíček sójové rezance
2 lyžice olej

podľa chuti:

cesnak
kečup
chilli korenie

Postup prípravy receptu

Sójové rezance pripravíme podľa návodu. Hotové je zlejeme a vytlačíme prebytočnú vodu. Cibuľu nakrájame na malé kocky, pór na kolieska. Na oleji osmažíme cibuľu, pridáme sójové rezance a smažíme asi 5 minút. Potom pridáme pór a opäť chvíľku smažíme. Ochutíme sójovou omáčkou. K nudličkám pridáme paradajkové pyré, povaríme ďalších 5 minút. Dochutíme sterilizovanú kapiou. Ak nemáme, je vhodná akákoľvek iná sterilizovaná sladkokyslá zelenina alebo čalamáda. Spolu s kapiou pridáme aj tri lyžičky náleve. Pikantné sójové rezance dochutíme cukrom, kečupom, chilli a nakoniec pridáme cesnak. Pikantný sójové rezance podávame najlepšie s krokety, hranolky alebo ryžou. Pikantné sójové rezance podávame ihneď.

Komentáre k receptu Pikantné sójové rezance (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty