Pikantné hermelínové toasty
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 27824x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
toastový chlieb | |
na potření: | |
maslo alebo olivový olej | |
náplň: | |
1 lyžička | bylinkovej korenie na americké zemiaky |
hermelín | |
drvené čili |
Postup prípravy receptu
Hermelín dáme na pár minút do mrazničky. Potom syr nastrúhame na hrubom strúhadle av miske premiešame s lyžičkou bylinkového korenia, ktoré inak bežne používame na ochutenie amerických zemiakov. Hermelín dobre dochutí. Primiešame aj čerstvo nadrtené chilli. Každý krajec toastového chleba potrieme maslom, ale môžeme pre zmenu použiť aj kvalitný olivový olej. Rozohrejeme sendvičovač, vložíme a toasty zapekáme dozlata. Pikantný hermelínové toasty podávame teplé i studené.