Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pikantné červené kurča

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 59585x
Pikantné červené kurča

Pomerne jednoduchá príprava kurčaťa.

vytlačiť recept Pikantné červené kurča
recept Pikantné červené kurča sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks kurča

marináda:

1 lyžica cukor
3 lyžičky karí korenie
3 lyžice olej
3 lyžice paradajkový pretlak
3 lyžice kečup
soľ

Postup prípravy receptu

Paradajkový pretlak, kečup, olej, karí, cukor a soľ zmiešame dohromady. Túto omáčku necháme asi 30 minút odležať. Pripravíme si kurča. Umyjeme ho, položíme ho do misy a zalejeme pripravenou omáčkou. Prikryjeme a uložíme do chladničky. Môže tam byť až do ďalšieho dňa. V zapekacej mise rozpustíme kúsok masla, kurča položíme kôrkou nahor a polejeme zálievkou, v ktorej sa kurča marinovalo. Pikantné červené kurča pečieme v rúre na 180 ° C 45 - 55 minút. Pikantný červené kurča podávame cestovinami, zemiakmi alebo ryžou.

Komentáre k receptu Pikantné červené kurča (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty