Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pikantné bylinkové maslo

  • chuťovky
  • slovenská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 25160x
Pikantné bylinkové maslo

Bylinkové maslo vhodné na grilované mäsa.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Pikantné bylinkové maslo
recept Pikantné bylinkové maslo
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 kocka maslo

podľa chuti:

1- 2 snítek petržlenová vňať
3 strúčiky cesnak
1 - 2 snítek kôpor
bylinková soľ

Postup prípravy receptu

V miske necháme zmäknúť maslo. Cesnak a bylinky očistíme. Cesnak prelisujeme do masla alebo nakrájame na drobné kocky. Bylinky nasekáme a pridáme k maslu. Všetko dôkladne premiešame. Maslo vytvarujeme zabalíme do alobalu a vytvarujeme do valčeka. V chladničke ho necháme stuhnúť. Stuhnuté bylinkovej maslo nakrájame na kolieska a podávame na mäso na grile.

Komentáre k receptu Pikantné bylinkové maslo (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty