Pikantná tuniakova nátierka
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 9271x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžica | kremžská horčica |
drvený farebný korenie | |
1 ks | stredná červená cibuľa |
1/2 kelímku | nátierková krém |
1,5 lyžičky | feferony naložené v soli |
4 lyžice | strúhaný eidam |
2 konzervy | drvený tuniak v oleji |
Postup prípravy receptu
Tuniaka v oleji zlejeme a necháme odkvapkať. Cibuľu olúpeme a nasekáme na kocky. Syr na nastrúhame najemno. Tuniaka premiešame s nátierkovým krémom (maslom), pridáme vrchovatú lyžicu kremžské horčica, uvedené množstvo feferóniek v soli, čerstvo drvený korenie a nakoniec vmiešame cibuľu a strúhaný syr. Pikantný tuniakovou nátierku necháme pred podávaním vychladiť a preležať, potom nátierku natierame na tmavé aj svetlé pečivo.