Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pikantná tuniakova nátierka

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 8338x
Pikantná tuniakova nátierka

Recept na ostrú nátierku, ktorá chutí s akýmkoľvek pečivom.

vytlačiť recept Pikantná tuniakova nátierka
recept Pikantná tuniakova nátierka
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1,5 lyžičky feferony naložené v soli
4 lyžice strúhaný eidam
2 konzervy drvený tuniak v oleji
1 lyžica kremžská horčica
drvený farebný korenie
1 ks stredná červená cibuľa
1/2 kelímku nátierková krém

Postup prípravy receptu

Tuniaka v oleji zlejeme a necháme odkvapkať. Cibuľu olúpeme a nasekáme na kocky. Syr na nastrúhame najemno. Tuniaka premiešame s nátierkovým krémom (maslom), pridáme vrchovatú lyžicu kremžské horčica, uvedené množstvo feferóniek v soli, čerstvo drvený korenie a nakoniec vmiešame cibuľu a strúhaný syr. Pikantný tuniakovou nátierku necháme pred podávaním vychladiť a preležať, potom nátierku natierame na tmavé aj svetlé pečivo.

Komentáre k receptu Pikantná tuniakova nátierka (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty