Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pečený kapor na paprike

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 44043x
Pečený kapor na paprike

Rýchle, chutné a skoro diétne jedlo.

vytlačiť recept Pečený kapor na paprike
recept Pečený kapor na paprike sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks kapor alebo šťuka
1 ks cibula
4 strúčiky cesnak
2 ks paprikový struk
200 ml smotana
500 g varené zemiaky

podľa chuti:

korenie
soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Kapra alebo menšie šťuku vypitvú, zbavíme hlavy a šupín, pozdĺž chrbta rozpolíme a opláchneme vo vlažnej vode. Rybu nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme, potrieme roztlačeným cesnakom a opečieme z oboch strán. Po upečení preložíme do zapekacej misky. Do oleja dáme cibuľu, pokrájané paprikové struky a osmažíme. Zmes nasypeme do zapekacej misky na ryby, pridáme varené zemiaky, zalejeme smotanou a dáme do rúry zapiecť. Pečeného kapra na paprike rozdelíme na taniere a podávame.

Komentáre k receptu Pečený kapor na paprike (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty