Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pečeňová paštéta na potom

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 62440x
Pečeňová paštéta na potom

Paštéta, ktorú si zavaríme do malých pohárov. Rýchle svačinky máme hneď po ruke.

vytlačiť recept Pečeňová paštéta na potom
recept Pečeňová paštéta na potom sa mi páči
(Recept sa páči celkom 12x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 kg bravčová pečeň
1 palička cesnak
6 ks vajcia
1 kg bravčový bôčik

podľa chuti:

staročeskej korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Pečeň odblaníme a spolu s bôčikom 2x pomelieme. Pridáme vajcia, soľ, korenie a prelisovaný cesnak. Všetko dôkladne premiešame. Pečeňová paštéta plníme do menších pohárov, zavíčkujeme a sterilizujeme 2 hodiny. Pečeňová paštéta na potom podávame s rôznym pečivom.

Komentáre k receptu Pečeňová paštéta na potom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty