Pečeňová paštéta na potom
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 62440x
Paštéta, ktorú si zavaríme do malých pohárov. Rýchle svačinky máme hneď po ruke.
(Recept sa páči celkom 12x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 kg | bravčová pečeň |
1 palička | cesnak |
6 ks | vajcia |
1 kg | bravčový bôčik |
podľa chuti: | |
staročeskej korenie | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Pečeň odblaníme a spolu s bôčikom 2x pomelieme. Pridáme vajcia, soľ, korenie a prelisovaný cesnak. Všetko dôkladne premiešame. Pečeňová paštéta plníme do menších pohárov, zavíčkujeme a sterilizujeme 2 hodiny. Pečeňová paštéta na potom podávame s rôznym pečivom.