Pečení šnečci
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 142508x
Ak máte pre strýčka príhodu v chladničke lístkové cesto, môžu sa hostia ohlásiť kedykoľvek, a vy ich vždy stihnete chutne pohostiť.
(Recept sa páči celkom 5x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
200 g | plátkový syr |
100 g | šunka |
100 g | anglická slanina |
1 ks | vajcia |
2 balíčky | lístkové cesto |
Postup prípravy receptu
Rúru si najprv predhrejeme na 200 ° C. Lístkové cesto vyvaľkáme na tenký plát. Poukladáme plátky šunky, slaniny a syra, dobre zarolujeme (veľa uťahovať) do rolády. Na doske krájame z valčeka kolieska, ktorá na plocho je kladieme na papier na pečenie prichystaný na plechu. Potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme asi 20 minút. Šnečky môžeme ihneď podávať. Skvelí sú aj studené.