Pečené jaternice
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 162715x
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 ks | jaternice |
4 lyžice | olej |
horúca voda |
Postup prípravy receptu
Pripravíme si hlbšiu misu a do nej dáme horúcu vodu. Nie však vriacou. Namočením jaternice pri smažení neprasknú. Jaternice poobzerajú, aby boli poriadne spevnené, pretože by pri smažení vytečené. Do misy na chvíľu ponoríme jaternice. Po tej je vyberieme dôkladne, ale opatrne ich osušíme. Rozohrejeme si panvicu na miernu teplotu. Vlejeme olej a jaternice do neho vložíme. Jaternice pomaly smažíme zo všetkých strán dozlatista. Pečené jaternice podávame so smotanovou zemiakovou kašou a vareným kapustou.
Komentáre k receptu Pečené jaternice (7 komentárov)
-
Pato
25.January 2020 17:56
google translator? + minutka z jaternic, pre mna nepouzitelne.
-
Jonathan
16.June 2019 20:28
Postup prípravy receptu.očistím si klávesnicu.nastavím jas na monitore ak je potrebné.otvorím si program na písanie.
-
Petra
05.November 2017 11:06
Niečo proti maďarom??? Jedná sa tu snáď o recept a nie národnosť!!!
-
jozef
13.November 2016 09:06
perfektne
-
Jano z Moravi
02.December 2015 12:47
Prosim vas aka to je Slovencina? Z toho textu my prasknu vsetky jaternice.
-
JURAJ
29.May 2015 09:30
Postup prípravy receptu Pripravíme si hlbšiu misu a do nej dáme horúcu vodu. Nie však vriacou. Namočením jaternice pri smažení neprasknú. Jaternice poobzerajú, aby boli poriadne spevnené, pretože by pri smažení vytečené. Do misy na chvíľu ponoríme jaternice. Po tej je vyberieme dôkladne, ale opatrne ich osušíme. Rozohrejeme si panvicu na miernu teplotu. Vlejeme olej a jaternice do neho vložíme. Jaternice pomaly smažíme zo všetkých strán dozlatista. Pečené jaternice podávame so smotanovou zemiakovou kašou a vareným kapustou.
-
periscop
12.November 2014 19:56
čo to písal maďar ?!?