Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pečené bravčové na hubách

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 44002x
Pečené bravčové na hubách

Jedno z najobľúbenejších jedál mojej rodiny.

Recept na 6 porcií.

vytlačiť recept Pečené bravčové na hubách
recept Pečené bravčové na hubách sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mleté čierne korenie
1 hrsť huby
6 plátkov bravčová stehno
soľ

omáčka:

hladká múka
mlieko
1 ks smotana na šľahanie

podľa chuti:

korenie

Postup prípravy receptu

Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a po oboch stranách opečieme. Opečené mäso narovnáme do pekáča, podlejeme vodou a pridáme huby. Podľa chuti dáme korenie. My máme radi pálivější, takže pridávam diabolské korenie, občas dávam korenie na kurča, Podravku a podobne. Pridáme ešte asi lyžicu horčice. Bravčové na hubách priklopíme a asi 1 / 2 hodiny pečieme v rúre, elektrická na 170 ° C. Medzitým si pripravíme zápražku. Smotanu zmiešame s mliekom a zahustíme hladkou múkou. Vyberieme mäso z pekáča a Výpek necháme na sporáku prejsť varom. Do vriaceho zamiešame pripravenú zápražku. Pečené bravčové na hubách podávame so zemiakmi.

Komentáre k receptu Pečené bravčové na hubách (1 komentár)

  • mimi 22.August 2012 12:55

    vynikajúce!!!

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty