Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pečená bravčová krkovička

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 7525x
Pečená bravčová krkovička

Pokrm, ktorý možno podľa chuti pripraviť priamo is prílohou. Recept pre všetkých, ktorí nedajú dopustiť na českú kuchyňu.

Recept na 6 porcií.

vytlačiť recept Pečená bravčová krkovička
recept Pečená bravčová krkovička sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

celý farebný korenie
2 - 3 ks cibula
1/2 kg bravčový bôčik
diabolské korenie
1 kg bravčová krkovička
Rasco
mleté čierne korenie
soľ

podľa potreby:

zemiaky

Postup prípravy receptu

Bravčovú krkovičku rozkrojíme napoly alebo na štvrtky. Rovnako tak bôčik. Uvaríme ho is cibuľou nakrájanou na hrubá kolieska v osolenej vode do polomäkké (asi 30 minút). Potom mäso is vývarom vlejeme do hlbokého pekáča, mäso by malo byť zaliate asi do 3 / 4. Pridáme rascu, celý i mleté čierne korenie, zmes diabolského korenia a dáme do vyhriatej rúry piecť, až sa nám mäso takmer rozpadá. Pečené bravčové krkovičku podávame s varenými zemiakmi. Jednoduchšie však je zemiaky ošúpať, nakrájať a pridať do pekáča k mäsu pred pečením. Navyše zemiaky dobre nasajú masovú chuť. Pre ešte lepšiu chuť pridáme k mäsu pred pečením olúpané strúčiky cesnaku.

Komentáre k receptu Pečená bravčová krkovička (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty