Pečeň v alobale
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 142305x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
500 g | bravčová pečeň |
2 lyžice | maslo |
280 g | kečup |
1 ks | cibula |
Postup prípravy receptu
Rozpálime si rúru na 200 ° C. Olúpeme cibuľu a nakrájame ju na tenké kolieska. Pečeň očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Na štvorce alobalu rozotrieme polovicu masla, položíme naň pripravená pečeň (z tohto množstva sú tri porcie). Pokladieme cibuľou a zalejeme veľkou vrstvou kečupu. Navrch ešte položíme tenký plátok masla a celé to zabalíme do psaníčka, ktoré vložíme na plech a dáme piecť do rúry na 25 minút. Ideálne prílohou sú hranolčeky, ktoré môžeme piecť súčasne s pečeňou na jednom plechu.