Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pečeň v alobale

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 142305x
Pečeň v alobale

Pečeň trochu inak. Napriek tomu sú moc dobrá a jednoduchá.

vytlačiť recept Pečeň v alobale
recept Pečeň v alobale sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

500 g bravčová pečeň
2 lyžice maslo
280 g kečup
1 ks cibula

Postup prípravy receptu

Rozpálime si rúru na 200 ° C. Olúpeme cibuľu a nakrájame ju na tenké kolieska. Pečeň očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Na štvorce alobalu rozotrieme polovicu masla, položíme naň pripravená pečeň (z tohto množstva sú tri porcie). Pokladieme cibuľou a zalejeme veľkou vrstvou kečupu. Navrch ešte položíme tenký plátok masla a celé to zabalíme do psaníčka, ktoré vložíme na plech a dáme piecť do rúry na 25 minút. Ideálne prílohou sú hranolčeky, ktoré môžeme piecť súčasne s pečeňou na jednom plechu.

Komentáre k receptu Pečeň v alobale (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty