Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pečeň na cesnaku

  • hlavné chody
  • italská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 131521x
Pečeň na cesnaku

Rýchle jedlo z bravčových alebo hovädzích pečene, záleží na chuti.

vytlačiť recept Pečeň na cesnaku
recept Pečeň na cesnaku sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

5 lyžíc olej
5 lyžíc kečup
mleté čierne korenie
5 strúčikov cesnak
soľ
500 g pečeň

na obalenie:

hladká múka

Postup prípravy receptu

Cesnak olúpeme, na emno nasekáme a zmiešame s olejom. Pečeň očistíme, nakrájame na plátky, tie obalíme v múke a sprudka na cesnakovom oleji osmažíme. Prepečená pečeň okoreníme, pokvapkáme kečupom a chvíľu podusíme. Pred podávaním pečeň osolíme. Servírujeme s ryžou a prelievame vypečenou šťavou.

Komentáre k receptu Pečeň na cesnaku (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty