Pečeň na cesnaku
- hlavné chody
- italská kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 131521x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
5 lyžíc | olej |
5 lyžíc | kečup |
mleté čierne korenie | |
5 strúčikov | cesnak |
soľ | |
500 g | pečeň |
na obalenie: | |
hladká múka |
Postup prípravy receptu
Cesnak olúpeme, na emno nasekáme a zmiešame s olejom. Pečeň očistíme, nakrájame na plátky, tie obalíme v múke a sprudka na cesnakovom oleji osmažíme. Prepečená pečeň okoreníme, pokvapkáme kečupom a chvíľu podusíme. Pred podávaním pečeň osolíme. Servírujeme s ryžou a prelievame vypečenou šťavou.