Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Parížska torta

  • dezerty
  • Ostatní kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 100064x
Parížska torta

Jednoduchý nepečený zákusok, vynikajúci recept.

vytlačiť recept Parížska torta
recept Parížska torta
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 12x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

na ozdobu:

šľahačka
ovocie

náplň:

1 balíček kakao (Figaro)
3 ks žĺtok
250 g maslo
3 dl voda
2 balíčky piškóty

Postup prípravy receptu

Balíček kakaa si namočíme do vody a necháme 2 hodiny rozmočit. Maslo si necháme rozpustiť a vychladnúť. Potom ušľaháme žĺtky s cukrom a rozpusteným maslom, pridáme kakao. Do tortovej formy nasypeme piškóty a zalejeme zmesou, ľahko premiešame, uhladíme a parížsky tortu dáme na 4 hodiny do chladničky. Najlepšie je nechať cez noc tortu stuhnúť. Parížsky tortu ozdobíme podľa chuti šľahačkou alebo ovocím.

Komentáre k receptu Parížska torta (8 komentárov)

  • sim 03.November 2017 09:43

    podla mna myslela cokoladu na varenie

  • iveta 22.December 2013 14:33

    urobim ho ale to kakao?

  • KATERINA 12.February 2013 19:44

    VOBEC TOMU NEROZUMIEM,DAM CELE KAKAO DO VODY?

  • Lucka 29.March 2012 18:35

    Asi že si dáme tolko vody kolko je treba do nejakej misky a nasypeme tam celý balíček kakaa :)

  • Slávka 04.March 2012 13:13

    ja som tiež nepochopila to máčanie kakaa do vody:D

  • marta 01.March 2012 19:34

    ten balicek, to je cele kakao?

  • erika 24.February 2012 13:07

    a kolko cukru je treba dat? či podla chuti?

  • dada 26.July 2011 11:47

    ako je myslene, ze mam namocit balicek kakaa do vody? prosim o vysvetlenie.....

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty