Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Paradajky plnené vajcami

  • predjedlá
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 3959x
Paradajky plnené vajcami

Recept na čerstvé paradajky plnená miešanými vajcami s cesnakovou chuťou. Podávame s pikantným maslom a opečeným toast.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Paradajky plnené vajcami
recept Paradajky plnené vajcami
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 strúčiky cesnak
4 ks vajcia
4 ks veľké paradajka

maslo:

1 lyžička horcica
2 lyžice čerstvý petržlen
1 ks červená feferónka
125 g maslo

podľa chuti:

soľ
mleté čierne korenie

podľa potreby:

toasty
maslo

Postup prípravy receptu

Najskôr si pripravíme pikantnú maslo. Čerstvé maslo necháme zmäknúť. Feferónky očistíme, zbavíme jadierok a jemne usekáme. Maslo vymiešame s horčicou, soľou, feferónka a jemne usekanou petržlenom. Naplníme do malých, vodou vypláchnutých, mističek (alebo iných formičiek) a necháme v chlade stuhnúť. Rajčiaky očistíme, rozkrojíme a dužinu vydlabeme. Cesnak ošúpeme a prelisujeme. Na masle vymiešame vajíčka spolu s cesnakom a paradajkovou dužinou. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Maslo vyklopíme z formičiek a polovičky paradajok naplníme miešanými vajciami. Paradajky plnená miešanými vajciami podávame s opečeným toast a pikantným maslom.

Komentáre k receptu Paradajky plnené vajcami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty