Paradajková rybia nátierka s cibuľou
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 8452x
Ryby v tomate nemá rád každý. Ale že je táto nátierka práve z nich, vôbec nejde spoznať.
(Recept sa páči celkom 1x)
1 komentár
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 konzerva | sardinky v tomate |
1 ks | cibula |
2 lyžice | jemný kečup |
1/2 kelímku | nátierkové maslo |
1 konzerva | sledi v oleji |
25 g | maslo |
1 lyžička | feferónky v soli |
Postup prípravy receptu
Konzervu sleďov v oleji dobre zlejeme a necháme odkvapkať. Cibuľu olúpeme a nakrájame na drobné kocky. Ryby v tomate dáme is omáčkou do misky, pridáme zliate ryby a roztlačíme. Spoločne s nátierkovým a klasickým maslom vyšľaháme. Nakoniec vmiešame kečup a feferónky soli. Množstvo upravíme podľa chuti, niektoré ryby sú slané menej alebo viac. Pre pikantná chuť môžeme kečup nahradiť ostrým alebo pridať trochu chilli. Paradajková rybia nátierka chutí dobre odležaní a vychladená. Paradajkovou rybie nátierku podávame najlepšie na čerstvom chlebe.
Komentáre k receptu Paradajková rybia nátierka s cibuľou (1 komentár)
-
vlado
03.April 2015 11:45
chutove velmi dobra