Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Paradajková rybia nátierka s cibuľou

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 8452x
Paradajková rybia nátierka s cibuľou

Ryby v tomate nemá rád každý. Ale že je táto nátierka práve z nich, vôbec nejde spoznať.

vytlačiť recept Paradajková rybia nátierka s cibuľou
recept Paradajková rybia nátierka s cibuľou sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 konzerva sardinky v tomate
1 ks cibula
2 lyžice jemný kečup
1/2 kelímku nátierkové maslo
1 konzerva sledi v oleji
25 g maslo
1 lyžička feferónky v soli

Postup prípravy receptu

Konzervu sleďov v oleji dobre zlejeme a necháme odkvapkať. Cibuľu olúpeme a nakrájame na drobné kocky. Ryby v tomate dáme is omáčkou do misky, pridáme zliate ryby a roztlačíme. Spoločne s nátierkovým a klasickým maslom vyšľaháme. Nakoniec vmiešame kečup a feferónky soli. Množstvo upravíme podľa chuti, niektoré ryby sú slané menej alebo viac. Pre pikantná chuť môžeme kečup nahradiť ostrým alebo pridať trochu chilli. Paradajková rybia nátierka chutí dobre odležaní a vychladená. Paradajkovou rybie nátierku podávame najlepšie na čerstvom chlebe.

Komentáre k receptu Paradajková rybia nátierka s cibuľou (1 komentár)

  • vlado 03.April 2015 11:45

    chutove velmi dobra

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty