Paradajková paella
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 23327x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
10 g | kurča |
10 g | paprika |
10 g | údenina |
10 g | tuk |
5 g | cesnak |
10 g | huby |
40 g | paradajka |
1 dl | vývar |
20 g | ryže |
10 g | hrasok |
5 g | cibula |
podľa chuti: | |
bobkový list | |
chilli korenie | |
mletý korenie | |
majorana | |
šafran | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Zeleninu očistíme. Údeninu a kurča nakrájame na kocky. Zeleninu nakrájame na kúsky. Cibuľu a cesnak nasekáme. Kurča, údeninu a zeleninu osmažíme na spenenej cibuľu s cesnakom. Zmes osolíme, okoreníme, podlejeme trochou vývaru a dusíme do polomäkké. Do základu pridáme ryžu. Zalejeme zvyškom vývaru a dusíme či pečieme domäkka. Paradajkovú paellu ihneď podávame.