Paprikové toasty
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 60060x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
200 g | eidam |
1 lyžička | olej |
2 - 3 ks | paprika |
100 g | anglická slanina |
1 balíček | toastový chlieb |
podľa potreby: | |
maslo | |
príloha: | |
tatárska omáčka | |
zelenina | |
kečup |
Postup prípravy receptu
Plátky tmavého toastového chleba mierne natrieme maslom (Ramou). Na jeden z páru položíme plátok anglickej slaniny, väčší kúsok papriky (vhodná je pálivá alebo chilli paprika) a prikryjeme ju silnejším plátkom tvrdého syra. Potom priložíme druhý plátok chleba. Rozohrejeme si sendvičovač. Platne vopred vymažeme zľahka olejom. Po ohriatí vkladáme pripravené chleby a pečieme. Hotové toasty podávame ešte teplé. Dopĺňame je kečupom, tatárskou omáčkou a nakrájanú čerstvou zeleninou.