Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Papagájová nátierka

  • múčniky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 79886x
Papagájová nátierka

Tri druhy pudingu a máme buchtu farebnú ako papagáj. Kto chce menej sladkú, tak bez polevy.

vytlačiť recept Papagájová nátierka
recept Papagájová nátierka
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 balíčkov vanilkový cukor
300 g cukor múčka
1 balíček kakaový puding
300 g polohrubá múka
1 balíček prášok do pečiva
1 balíček vanilkový puding
1 kociek Hera
1 balíček jahodový puding
1 kelímok šľahačka
5 ks vajcia

na ozdobu:

čokoláda
citrónová poleva

podľa chuti:

rum

Postup prípravy receptu

Vajcia našľaháme s cukrom a zmäknuté hero. Múku preosejeme s práškom do pečiva. Do vaječnej hmoty postupne pridáme múku, šľahačku a vanilkový cukor. Cesto rozdelíme na tri diely, do každého pridáme jeden puding. Na tukom vymastený plech kladieme lyžicou striedavo rôznofarebné kôpky. Cesto dáme piecť do stredne vyhriatej rúry. Upečenú papouškovou buchtu pokropíme rumom, polejeme polevou a pokvapkáme čokoládou.

Komentáre k receptu Papagájová nátierka (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty