Panský rezeň
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 58412x
Rýchle jedlo a výborné jedlo získame malú obmenou klasických rezkov v trojobale.
Recept na 4 porcie.
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
600 g | kuracie rezne |
100 g | tvrdý syr |
100 g | šunka |
podľa chuti: | |
cesnaková pasta | |
tatárska omáčka | |
korenie | |
trojobal: | |
strúhanka | |
muka hladká | |
vajcia |
Postup prípravy receptu
Mäso naklepeme, potrieme cesnakovou pastou a ľahko okoreníme, obalíme v trojobale a usmažíme ako klasický rezeň. Hotové rezne potrieme tatárskou omáčkou, posypeme na rezance nakrájanú šunkou a strúhaným syrom. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi, zeleninou alebo len s chlebom. Prajeme dobrú chuť.