Pangasius zapečený so syrom a kapary
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 130839x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
soľ | |
150 g | mozzarella |
2 lyžice | kapary |
50 g | maslo |
300 g | mrazené rybie filé (pangasus) |
podľa chuti: | |
talianske bylinky | |
citrónová šťava | |
mleté biele korenie |
Postup prípravy receptu
Mrazené rybie filé necháme mierne rozmrznúť. Potom je osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a posypeme talianskymi bylinkami. Mozzarellu a maslo nakrájame na plátky. Pekáč vymažeme a položíme do neho rybu. Filety posypeme kapary a rozložíme na ne plátky mozzarelly a masla. V rúre predhrejeme gril a všetko zapečieme dozlatista. Pangasuse zapečeného so syrom a kapary podávame zo zeleninou alebo pečenými zemiakmi.