Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pangasius zapečený po grécky

  • hlavné chody
  • řecká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 32185x
Pangasius zapečený po grécky

Veľmi dobrá úprava ryby Pangasius.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Pangasius zapečený po grécky
recept Pangasius zapečený po grécky
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 lyžičky citrónová šťava
1 ks vajcia
4 ks Pangasius rybie filé
1 lyžička vegeta
10 dkg anglická slanina
1 strúčik cesnak
4 lyžičky korenie na ryby
4 lyžice voda
1 kelímok kyslá smotana

Postup prípravy receptu

Pangasius umyjeme, osušíme a posypeme rybacím korením s oboch strán. Pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme odležať. Medzitým si zapekaciu misku vyložíme plátkami anglickej slaniny. Alebo môžeme použiť aj údený bôčik nakrájaný na tenké plátky. Kyslú smotanu v miske zriedime troškou vody a ochutíme lyžičkou vegety. Zamiešame do nej vajcia a rozmliaždeniu cesnak. Pangase položíme do pekáča, zalejeme zálievkou z kyslej smotany a dáme na do rozpálenej rúry zapiecť dozlatista. Pangase zapekáme asi 25 - 30 minút. Pangasius zapečeného po Grécku podávame s varenými zemiakmi alebo kašou.

Komentáre k receptu Pangasius zapečený po grécky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty