Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pangasius so saturejkou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 22772x
Pangasius so saturejkou

Pangas ochutený zase inými bylinkami.

vytlačiť recept Pangasius so saturejkou
recept Pangasius so saturejkou
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 plátky maslo
soľ
1 kg Pangasius

podľa potreby:

mletý koriander
sušená saturejka
olivový olej
citrónový korenie
citrón

Postup prípravy receptu

Pangase použijeme čerstvého a naporcovaného. Alebo použijeme rybu mrazenú. Pangase z oboch strán osolíme. Z jednej strany vtlačíme čerstvo drvený citrónový korenie a rozemnutou sauturejku. Pokvapkáme olivovým olejom. Z druhej strany pokvapkáme citrónovou šťavou, saturejkou a koriandrom. Opäť pokvapkáme olivovým olejom. Prikryjeme av chlade necháme Pangasius marinovať aspoň 6 hodín, najlepšie cez noc. Na panvici necháme rozpustiť maslo a rybu po oboch stranách osmažíme. Keby sa nám Pangasius připaloval, podlejeme trochou vody alebo vývaru. Tepelná príprava trvá pár minút. Pangasius sa saturejkou podávame ako teplý chod so zeleninou a najlepšie zemiakovú prílohou.

Komentáre k receptu Pangasius so saturejkou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty