Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pangasius s banánmi v cestíčku

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 5935x
Pangasius s banánmi v cestíčku

Ryba s sladkastou a jemne pikantnú chuťou Cestíčka je výbornou kombináciou.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Pangasius s banánmi v cestíčku
recept Pangasius s banánmi v cestíčku
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 porcie pangas - rybie filé
2 lyžičky soľ
1 - 2 lyžíc pikantné olivový olej
4 štipky mleté čierne korenie
1/4 lyžičky mletá chilli paprika
1 lyžica olivový olej na opečenie (Bertollo Extra Vergine)
4 lyžičky korenie na ryby
2 štipky tymián

cestíčko:

2 ks Banán
100 g niva
3 ks vajcia

na obalenie:

strúhanka
hladká múka

Postup prípravy receptu

Porcie pangase posypeme korením na ryby a tymianom, okoreníme, pokvapkáme pikantným olivovým olejom s naloženú čili papričky a necháme uležať. Cestíčko si pripravíme z vajec, nastrúhanej nivy a nastrúhaného zrelého banánu. Jednotlivé porcie pangase obalíme v hladkej múke a v strúhanke (strúhanku pritlačíme prsty ruky). Po obalenie v cestíčku je okamžite vkladáme na panvicu s nelepivým dnom, kde si vopred nahrejeme lyžicu kvalitného olivového oleja. Porcie pangase necháme krátko opekať. Po chvíli porcie pangase banánov v cestíčku otočíme a mierne posypeme soľou a mletou chilli paprikou. Prikryjeme pokrievkou a opečieme ich z druhej strany. Pangas je rýchlo prepečený av cestíčku si udrží šťavu a nevysuší sa. Pangase banánov v cestíčku podávame ho so zemiakovou kašou a čerstvým šalátom z pekingského kapusty.

Komentáre k receptu Pangasius s banánmi v cestíčku (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty