Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pangasius na zelenine

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 9960x
Pangasius na zelenine

Jemne korenený Pangasius podávaný s teplou zeleninou a ryžou.

vytlačiť recept Pangasius na zelenine
recept Pangasius na zelenine sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks Pangasius
2 lyžičky soľ
2 lyžice Rasco
2 lyžičky drvený Knín
4 lyžičky citrónová šťava
2 lyžice olej

príloha:

4 strúčiky cesnak
500 g mrazená zelenina
2 lyžice olej
1 lyžička soľ

Postup prípravy receptu

Rybu necháme na utierke "odkvapkať". Jednotlivé filé zľahka poprášime soľou, posypeme drveným i celým rascou a pokvapkáme citrónovou šťavou. Čistými rukami korenie vtlačíme do ryby (len po jednej strane). Na panvici rozohrejeme olej (maslo), pridáme mrazenú zeleninu (zmes brokolice, karfiolu, ružičkového kelu a červenej a žltej mrkvy), na plátky nakrájaný cesnak (použila som ložený v štipľavej) a osolíme. Zeleninu premiešame a orestujeme domäkka. Hotovú zeleninu vyberieme a udržujeme teplú. Do výpeku pridáme olej (maslo) aj na plátky nakrájaný cesnak, premiešame a necháme rozohriať. Vložíme filety Pangasius korenenú stranou nadol a opečieme je dozlata, otočíme ai druhú stranu opečieme. Teplé filety Pangasius na zelenine naservírujú korenenú stranou hore na taniere, pridáme teplú zeleninu a ako prílohu zvolíme dusenú alebo varenú ryžu.

Komentáre k receptu Pangasius na zelenine (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty