Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pangasius na paradajkách

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 27176x
Pangasius na paradajkách

Sladkovodná ryba bez kostí dusená na paradajkách.

vytlačiť recept Pangasius na paradajkách
recept Pangasius na paradajkách sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 konzerva paradajky (400g)
soľ
200 ml zeleninový vývar
4 porcie filety Pangasius
1 lyžica olej
1 ks veľká cibuľa
1 - 2 lyžíc kari pasta
2 strúčiky cesnak

Postup prípravy receptu

Porcie ryby mierne osolíme a rozložíme na utierku, ktorá vysaje prípadnú vodu. Cibuľu aj cesnak ošúpeme a nakrájame nadrobno. Na rozohriaty olej do vyššej panvice vsypeme cibuľu a orestujeme ju do zezlátnutí. Pridáme cesnak a karí pastu (alebo lyžičku karí), premiešame a 2 - 3 minúty smažíme. Potom do panvice vlejeme paradajky (ak sú vcelku tak je vopred nakrájame) aj číry vývar, premiešame, uvedieme do varu a 5 minút prevaríme. Zmiernite plameň, pridáme porcie pangasia, priklopíme pokrievkou a necháme 5 minút dusiť. Potom rybu otočíme a necháme ešte 5 minút dusiť. Pangasia na paradajkách podávame s varenou alebo dusenou ryžou.

Komentáre k receptu Pangasius na paradajkách (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty