Pangasius na mede
- hlavné chody
- Ostatní kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 24102x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
citrónový korenie | |
1 kg | Pangasius (filety) |
1 balíček | medová pikantná marináda |
citrónová kôra | |
olivový olej | |
citrónová šťava |
Postup prípravy receptu
Na recept použijeme pripravenú medovú pikantné marinádu (zakúpime bežne v supermarkete). Na kilo ryby použijeme celý balík. Pangase opláchneme pod tečúcou vodou. Pokvapkáme citrónom a naložíme do marinády. Posypeme trochou sušené citrónovej kôry a čerstvo nadrceným citrónovým korením. Soliť nemusíme. Naloženú rybu necháme najlepšie cez noc marinovať. Na panvici rozohrejeme malé množstvo olivového oleja a pangase z oboch strán opečieme. Stačí pár minút a máme hotovo. Vznikne nám aj dobrý sos. Pangasius na medu podávame treba so zemiakovou kašou a čerstvú oblohou zo zeleniny.