Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pangasius na mede

  • hlavné chody
  • Ostatní kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 24102x
Pangasius na mede

Jemnú rybu stačí zľahka dochutiť a výsledok je vždy perfektný. Medovo-citrónová varianta pangase.

vytlačiť recept Pangasius na mede
recept Pangasius na mede
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

citrónový korenie
1 kg Pangasius (filety)
1 balíček medová pikantná marináda
citrónová kôra
olivový olej
citrónová šťava

Postup prípravy receptu

Na recept použijeme pripravenú medovú pikantné marinádu (zakúpime bežne v supermarkete). Na kilo ryby použijeme celý balík. Pangase opláchneme pod tečúcou vodou. Pokvapkáme citrónom a naložíme do marinády. Posypeme trochou sušené citrónovej kôry a čerstvo nadrceným citrónovým korením. Soliť nemusíme. Naloženú rybu necháme najlepšie cez noc marinovať. Na panvici rozohrejeme malé množstvo olivového oleja a pangase z oboch strán opečieme. Stačí pár minút a máme hotovo. Vznikne nám aj dobrý sos. Pangasius na medu podávame treba so zemiakovou kašou a čerstvú oblohou zo zeleniny.

Komentáre k receptu Pangasius na mede (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty