Pangasius na cesnaku s tymiánom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 26970x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
mleté biele korenie | |
500 g | filé Pangasius |
3 strúčiky | cesnak |
olivový olej | |
čerstvý tymián | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Filé pangase očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Cesnak olúpeme a nakrájame na plátky. Čerstvý tymian odrhneme od slamy a použijeme iba lístočky. Filé dáme do misky, pokvapkáme olejom, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak i tymian. Necháme marinovať minimálne 5 - 6 hodín, lepšie potom cez noc. Na druhý deň rozpálime teflónovou panva, vhodíme kúsky pangase a prudko osmažíme, kým nie je ryba zlatistá, rovnako tak plátky cesnaku. Pangase na cesnaku s tymiánom podávame ihneď po príprave, ako príloha sa hodí zemiaková kaša.