Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pangasius na cesnaku s tymiánom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 26067x
Pangasius na cesnaku s tymiánom

Vyskúšajte kúsky jemné ryby s cesnakom a naložený v bylinkách.

vytlačiť recept Pangasius na cesnaku s tymiánom
recept Pangasius na cesnaku s tymiánom sa mi páči
(Recept sa páči celkom 4x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mleté biele korenie
500 g filé Pangasius
3 strúčiky cesnak
olivový olej
čerstvý tymián
soľ

Postup prípravy receptu

Filé pangase očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Cesnak olúpeme a nakrájame na plátky. Čerstvý tymian odrhneme od slamy a použijeme iba lístočky. Filé dáme do misky, pokvapkáme olejom, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak i tymian. Necháme marinovať minimálne 5 - 6 hodín, lepšie potom cez noc. Na druhý deň rozpálime teflónovou panva, vhodíme kúsky pangase a prudko osmažíme, kým nie je ryba zlatistá, rovnako tak plátky cesnaku. Pangase na cesnaku s tymiánom podávame ihneď po príprave, ako príloha sa hodí zemiaková kaša.

Komentáre k receptu Pangasius na cesnaku s tymiánom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty