Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pangasius ako rezeň

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 23040x
Pangasius ako rezeň

Pangasius je skvelý aj miesto filé.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Pangasius ako rezeň
recept Pangasius ako rezeň sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks Pangasius

na obalenie:

strúhanka
1 - 2 ks vajcia

podľa chuti:

soľ

Postup prípravy receptu

Pangase osolíme a rozdelíme na dve časti, pretože je ryba dosť veľká. Rozklepat vajíčko a rozšľaháme ho. Pangase namočíme vo vajci a potom vložíme do strúhanky a obalíme. Na rozohriatej panvici smažíme pangase dozlatista. Pangase podávame ako klasický rezeň - so zemiakmi, kašou alebo šalátom.

Komentáre k receptu Pangasius ako rezeň (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty