Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pangas v marináde

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 69231x
Pangas v marináde

Jednoduchý recept pre milovníkov rybacích pokrmov. Môžeme ho pripraviť aj pre slávnostnejší príležitosť, alebo len ako zdravú a ľahkú večeru.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Pangas v marináde
recept Pangas v marináde sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

800 g Pangas - rybie filé

marináda:

bylinky
2 lyžice kyslá smotana
3 strúčiky cesnak
sušený zázvor
2 ks vajcia
2 lyžice biele víno

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

olej na vyprážanie

Postup prípravy receptu

Mrazené rybie filé osolíme. Asi po 5-tich minútach, až trochu povolí, je utrieme, osušíme a opäť osolíme. Cesnak ošúpeme a rozdrvíme. Pripravíme si marinádu. Rozšľaháme vajcia, kyslú smotanu, biele víno. Vmiešame rozdrvený cesnak, bylinky a podľa obľúbenosti aj sušený zázvor. Už nesolíme. Pangas vložíme do marinády a necháme ich asi 2 - 3 hodiny odležať. Potom filé opečieme na rozpálenom oleji dozlatista. Pre slávnostnejší príležitosť podávame pangas v marináde s hranolčekmi, alebo opečenými zemiakmi a tatárskou omáčkou. Pre ľahšie večeru sú vhodné varené zemiaky, alebo zemiaková kaša. Samozrejme nesmie chýbať čerstvá zelenina v podobe šalátu alebo oblohy.

Komentáre k receptu Pangas v marináde (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty