Pangas na zelenine
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 27746x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
voda na podliaty | |
1/2 balíčku | mrazená zeleninová zmes |
vegeta | |
korenie na ryby | |
2 ks | filé z Pangasius |
Postup prípravy receptu
Rozmrazíme dve filé pangase. Rybu vložíme do pekáča, posypeme korením na ryby a trochou Podravky. Malinko korenie votrieme, aby bolo z oboch strán. Filety podsyp mrazenú zeleninou (najlepšie mrkva, hrášok, kukurica), ale záleží podľa chuti a podľa toho, čo vám chutí. Mrazenú zeleninu nasypeme aj hore a podlejeme trochou vody. Pangase na zelenine priklopíme vekom a vložíme do predhriatej rúry. Pečieme na 200 ° C do zmäknutia ryby, asi 40 minút. Než sa pangas upečie, olúpeme zemiaky a uvaríme klasickým spôsobom. Pangase na zelenine podávame s pripravenými zemiaky.