Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Pálivý vyprážaný karfiol

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 14238x
Pálivý vyprážaný karfiol

Vyprážaný karfiol trochu pálivější ako ho poznáme.

vytlačiť recept Pálivý vyprážaný karfiol
recept Pálivý vyprážaný karfiol sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks karfiol
zeleninový bujón
čili paprička

podľa potreby:

olej na vyprážanie

trojobal:

vajcia
čerstvo drvené čili
hladká múka
soľ
strúhanka

Postup prípravy receptu

Karfiol umyjeme, rozdelíme na väčšie ružičky a uvaríme domäkka vo vode dochutené kockou zeleninového bujónu. Do vody vhodíme 1 - 2 čili papričky. Potom karfiol scedíme. Pripravíme si do mističek trojobal - hladkú múku, vajcia dochutené soľou a trochou nadrceného chilli. Karfiol najprv obalíme v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke. Obalené karfiolové ružičky vyprážame v rozpálenom oleji dozlatista. Pálivá vyprážaný karfiol podávame najlepšie s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.

Komentáre k receptu Pálivý vyprážaný karfiol (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty