Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Ovar z kozákov

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 69060x
Ovar z kozákov

Neveríte, že by huby mohli chutiť ako OVAR? Jednoducho to vyskúšajte.

vytlačiť recept Ovar z kozákov
recept Ovar z kozákov
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

podľa chuti:

křemenáče

podľa potreby:

soľ
horcica
strúhaný chren

príloha:

chlieb

Postup prípravy receptu

Křemenáče očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Dáme do osolenej vody, privedieme k varu a varíme 15 minút. Huby môžeme tiež len pozdĺžne rozpoliť, na tanieri potom vyzerajú lákavo. V tom prípade je varíme asi o 5 minút dlhšie. Uvarené křemenáče scedíme a podávame horúce s chrenom, kremžskou alebo plnotucnu horčicou a chlebom. Hubový OVAR je diétne a chutný. Pozn: Na OVAR sú najlepšie křemenáče, ale vyskúšať ho môžeme iz menších tvrdých hríbov.

Komentáre k receptu Ovar z kozákov (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty