Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Ostrý bravčový guláš

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 85227x
Ostrý bravčový guláš

Bravčový guláš s feferónka podávame s knedľou alebo cestovinami. Vhodným nápojom je jedine pivo.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Ostrý bravčový guláš
recept Ostrý bravčový guláš sa mi páči
(Recept sa páči celkom 5x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžičky mletá lahôdková paprika
400 g cibula
1 lyžica paradajkový pretlak
4 strúčiky cesnak
3 ks čerstvá feferónka
600 g bravčová pliecko
mleté čierne korenie

podľa chuti:

cayenské korenie
soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak ošúpeme a nakrájame na jemno. Chilli papričky zbavíme jadierok, umyjeme a jemne usekáme. Na oleji speníme cibuľku, papričky a cesnak. Pridáme nakrájané mäso a restujeme, kým šťava nevysmahne. Potom mäso okoreníme cayenským korením, čiernym mletým korením, lahôdkové paprikou a osolíme. Niekoľkokrát na ohni premiešame, pridáme paradajkový pretlak a základ na guláš podlejeme vývarom. Dusíme na miernom ohni domäkka. Ostry bravčový guláš podávame s knedľou alebo cestovinami.

Komentáre k receptu Ostrý bravčový guláš (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt